Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis666666 badranito
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri verovert de bal door een tackle van achteren. Trazanieri passt de bal zonder na te denken. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hazalija draait met de bal, schiet en ... Daar is Fekih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak schiet op doel. Tebet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis666666 - badranito 0:1

43e minuut.
El-Koraad controleert de bal met de borst. Ziya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Koraad. El-Koraad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis666666 34%, badranito 66%.
Perspolis666666 - badranito 0:1

46e minuut.
Mechuragui speelt de bal door. Lojanazi is nu in balbezit. Sad Hujayrah begaat een overtreding. Sad Hujayrah krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kanzani geeft een hoge lob. Falatah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asgari alam geeft een hoge lob. Mechergui rent richting de bal. Mechergui draait met de bal, schiet en ... Al-Malik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perspolis666666 - badranito 1:1

78e minuut.
Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui met een sublieme pass. Moham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija onderschept slim de pass. Hazalija draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. El-Koraad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tazariani komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Mechergui probeert naar een medespeler te passen. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya met een sublieme pass. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis666666 43%, badranito 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolis666666 - badranito 1:1