Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argantena IRAN 974
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Boughanmi heeft problemen om de bal te vangen. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
argantena - IRAN 974 0:1

11e minuut.
Ghadbhum speelt de bal door. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah speelt de bal door. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. Salim Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak geeft de bal voor. Ibrezieni met een sublieme pass. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Horta met een snelle inworp. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
argantena - IRAN 974 1:1

24e minuut.
Ghadbhum is nu in balbezit. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak speelt de bal door. Mehani rent richting de bal. Mehani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Ghadbhum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen speelt de bal door. Mehani rent richting de bal. Mehani schiet op doel. Paal! Baaji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argantena 57%, IRAN 974 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
argantena - IRAN 974 1:1

64e minuut.
Klungelig pakt Sad Hujayrah de bal. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel. Amini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salim Mustafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argantena - IRAN 974 1:2

67e minuut.
Imami rent richting de bal. Imami geeft een lange en hoge pass. Ibn-Latif kopt de bal weg. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mehani bereikt de bal nog maar net als eerste. Alam verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Mehani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argantena 45%, IRAN 974 55%.
argantena - IRAN 974 1:2