Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis666666 argantena
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mossadegh passt de bal met de wreef. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen passt de bal met de wreef. Mehani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rouzijak met een sublieme pass. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanzani krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ziya probeert naar een medespeler te passen. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap. Estilidaei probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis666666 - argantena 1:0

37e minuut.
Asgari alam is nu in balbezit. Mossadegh verovert de bal door een tackle van achteren. Mossadegh met een sublieme pass. Klungelig pakt Jelassi de bal. Jelassi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis666666 40%, argantena 60%.
Perspolis666666 - argantena 1:0

47e minuut.
Fellatah onderschept slim de pass. Fellatah passt de bal in één keer door. Kanzani probeert naar een medespeler te passen. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis666666 - argantena 2:0

55e minuut.
Horta passt de bal met de wreef. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen met een sublieme pass. Mehani is nu in balbezit. Mehani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis666666 - argantena 2:1

65e minuut.
Mossadegh geeft de bal voor. Inworp. Asgari alam met de inworp. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Trazanieri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asgari alam de bal. Asgari alam met een sublieme pass. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri schiet op doel. Salim Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Sad Hujayrah probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mossadegh met de inworp. Jelassi rent richting de bal. Jelassi geeft een hoge lob. Tebet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mehani is nu in balbezit. Mehani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perspolis666666 - argantena 2:2

84e minuut.
Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen passt de bal zonder na te denken. Trazanieri is nu in balbezit. Ziya is nu in balbezit. Ziya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis666666 32%, argantena 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolis666666 - argantena 2:2