Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arzān Tārikh IRAN 974
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Pashazadeh is nu in balbezit. Sad Hujayrah onderschept slim de pass. Sad Hujayrah probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Imami geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanjani kan de bal niet met de borst controleren. Zanjani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arzān Tārikh - IRAN 974 1:0

11e minuut.
Sad Hujayrah passt de bal zonder na te denken. Ghadbhum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alami. Alami krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zanjani kopt de bal weg. Klungelig pakt Alam de bal. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami draait met de bal, schiet en ... Za`irpur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arzān Tārikh - IRAN 974 2:0

26e minuut.
Sad Hujayrah probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanjani begaat een overtreding. Ibn-Latif wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Thabet kopt de bal weg. Zanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni begaat een overtreding. Zanjani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zanjani kan niet meer verder spelen. Benhaim komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ghadbhum met een sublieme pass. Nassiri rent richting de bal. Nassiri speelt de bal door. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arzān Tārikh 53%, IRAN 974 47%.
Arzān Tārikh - IRAN 974 2:0

54e minuut.
Ibrezieni geeft een lange en hoge pass. Sukbuni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibrezieni. Ibrezieni krijgt een gele kaart. Sukbuni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni geeft de bal voor. Alami is nu in balbezit. Alami haalt uit met een fantastische trap. Za`irpur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arzān Tārikh - IRAN 974 3:0

78e minuut.
Ghadbhum speelt de bal door. Sad Hujayrah rent richting de bal. Klungelig pakt Ibn-Latif de bal. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Thabet geeft de bal voor. Ibrezieni kopt de bal weg. Sad Hujayrah met een sublieme pass. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ghadbhum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chedli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arzān Tārikh 51%, IRAN 974 49%.
Arzān Tārikh - IRAN 974 3:0