Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRAN 974 Gerān Abre
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Abu-Yassen verovert de bal door een tackle van achteren. Abu-Yassen speelt de bal door. Ibrezieni is nu in balbezit. Hazalija verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arfa verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrezieni rent richting de bal. Ibrezieni passt de bal in één keer door. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Benabderrazik is nu in balbezit. Alam onderschept slim de pass. Hazalija onderschept slim de pass. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAN 974 - Gerān Abre 0:1

20e minuut.
Hazalija verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija passt de bal in één keer door. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ... Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Davisadr rent richting de bal. Davisadr geeft een lange en hoge pass. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija rent richting de bal. Hazalija schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Ghurani geeft een hoge lob. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui probeert naar een medespeler te passen. Davisadr is nu in balbezit. Davisadr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Za`irpur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAN 974 65%, Gerān Abre 35%.
IRAN 974 - Gerān Abre 0:1

83e minuut.
Abu-Yassen passt de bal zonder na te denken. Abdelmijad is nu in balbezit. Abdelmijad passt de bal zonder na te denken. Hazalija rent richting de bal. Hazalija schiet op doel. Za`irpur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAN 974 63%, Gerān Abre 37%.
IRAN 974 - Gerān Abre 0:1