Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
badranito argantena
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Mossadegh de bal. Latfayak rent richting de bal. Latfayak passt de bal met de wreef. Hazalija heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mechuragui passt de bal in één keer door. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi passt de bal in één keer door. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - argantena 1:0

13e minuut.
Yaseen geeft de bal voor. Daar is Daei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehani rent richting de bal. Mehani haalt uit met een fantastische trap. Al-Malik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
badranito - argantena 1:1

27e minuut.
Falatah heeft problemen om de bal te vangen. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Mehani heeft problemen om de bal te vangen. Mehani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Boughanmi passt de bal met de wreef. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen passt de bal in één keer door. Mehani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - argantena 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: badranito 49%, argantena 51%.
badranito - argantena 1:2

51e minuut.
Al-Malik met een harde bal richting middenveld. Izadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak verovert de bal door een tackle van achteren. Latfayak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
badranito - argantena 2:2

58e minuut.
Boughanmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubane komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mossadegh geeft een lange en hoge pass. Mechuragui kopt de bal weg. Klungelig pakt Fellatah de bal. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi schiet op doel. Salim Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: badranito 44%, argantena 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
badranito - argantena 2:2