Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia del Huracán Gang-won doo
343 Tactiek tactic 1
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 23.3
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Kyu-Lin geeft de bal voor. Garber kan de bal niet met de borst controleren. Macho Pichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho Pichu haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Tea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - Gang-won doo 1:0

10e minuut.
Álvarez Muiña is nu in balbezit. Álvarez Muiña geeft een hoge lob. Bircan heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ríos rent richting de bal. Sánchez Ríos haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Tea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cheng-Lee met een sublieme pass. Cheng-Kwo probeert de bal aan de voet te houden. Han-Ying speelt de bal door. Macho Pichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho Pichu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kyung-Gui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Kwo rent richting de bal. Cheng-Kwo speelt de bal door. Lo-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furia del Huracán - Gang-won doo 1:1

30e minuut.
Diagne geeft een hoge lob. Cheng-Lee rent richting de bal. Macho Pichu onderschept slim de pass. Macho Pichu draait met de bal, schiet en ... Hiu-Tea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - Gang-won doo 2:1

34e minuut.
Álvarez Muiña kopt de bal weg. Inworp. Kyung-Gui met een snelle inworp. Cheng-Kwo rent richting de bal. Cheng-Kwo geeft een lange en hoge pass. dos Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rodríguez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Fernández speelt de bal door. Macho Pichu heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ríos rent richting de bal. Sánchez Ríos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macho Pichu rent richting de bal. Macho Pichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - Gang-won doo 3:1

45e minuut.
Cheng-Kwo is nu in balbezit. Cheng-Kwo met een sublieme pass. Sun-Kwoo rent richting de bal. Macho Pichu is nu in balbezit. Macho Pichu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sánchez Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Ríos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - Gang-won doo 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia del Huracán 58%, Gang-won doo 42%.
Furia del Huracán - Gang-won doo 4:1

58e minuut.
Díaz Batista geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chan-Hyu met een snelle inworp. Cheng-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Kwo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Sánchez Ríos kopt de bal weg. Sun-Kwoo kan de bal niet met de borst controleren. Macho Pichu rent richting de bal. Macho Pichu haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Tea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - Gang-won doo 5:1

65e minuut.
Buitenspel voor Macho Pichu. Goede buitenspelval van de verdediging. Jee-Gui komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo speelt de bal door. Tae-Byung controleert de bal met de borst. Macho Pichu rent richting de bal. Macho Pichu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macho Pichu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - Gang-won doo 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia del Huracán 58%, Gang-won doo 42%.
Furia del Huracán - Gang-won doo 6:1