Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jojo Heebuk SeoulClub
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hwan-Park geeft een lange en hoge pass. Harada kopt de bal weg. Sun-Kun is nu in balbezit. Sun-Kun draait met de bal, schiet en ... Cheng-Son maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Heebuk - SeoulClub 1:0

8e minuut.
Han-Cheng rent richting de bal. Han-Cheng passt de bal met de wreef. Yang-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kun onderschept slim de pass. Sun-Kun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ling-Park geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sun-Kyung met een snelle inworp. Kwoon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Lee geeft de bal voor. Tae-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwoon-Yang is nu in balbezit. Kwoon-Yang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jojo Heebuk - SeoulClub 1:1

39e minuut.
Han-Cheng probeert naar een medespeler te passen. Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun passt de bal in één keer door. Sun-Kun rent richting de bal. Sun-Kun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Yang-Park probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yang onderschept slim de pass. Kwoon-Yang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Heebuk - SeoulClub 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Heebuk 54%, SeoulClub 46%.
Jojo Heebuk - SeoulClub 1:2

54e minuut.
Tae-Uk met een harde bal richting middenveld. Ling-Sun kopt de bal weg. Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kun rent richting de bal. Sun-Kun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hwan-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Song rent richting de bal. Han-Cheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Song raakt geblesseerd tijdens het duel. Soo-Hyun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Yang-Park rent richting de bal. Yang-Park probeert naar een medespeler te passen. Sun-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yang-Park geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Lee passt de bal in één keer door. Kwoon-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Heebuk 57%, SeoulClub 43%.
Jojo Heebuk - SeoulClub 1:2