Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Poohang Kwooma Hyundai Klub
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hamake is nu in balbezit. Kwon-Tae is nu in balbezit. Chan-Lee maakt een afschuwelijke overtreding. Chan-Lee is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Wang-Song passt de bal met de wreef. Hwan-Young rent richting de bal. Byung-Kun onderschept slim de pass. Sun-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kyung passt de bal in één keer door. Kyu-Joon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Park-Yong geeft een lange en hoge pass. Kwon-Tae is nu in balbezit. Kwon-Tae passt de bal met de wreef. Hwan-Young rent richting de bal. Hwan-Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kwoon-Li geeft een hoge lob. Inworp. Cheng-Doo met een snelle inworp. Hamake is nu in balbezit. Hamake schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Byung-Kun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Won-Song is nu in balbezit. Won-Song probeert naar een medespeler te passen. Jae-Jin rent richting de bal. Jae-Jin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hamake is nu in balbezit. Hamake geeft de bal voor. Kwon-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Tae draait met de bal, schiet en ... Kyu-Joon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Poohang Kwooma - Hyundai Klub 1:0

44e minuut.
Lee-Bum probeert de bal aan de voet te houden. Chan-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Do passt de bal zonder na te denken. Jae-Jin rent richting de bal. Jae-Jin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Poohang Kwooma 42%, Hyundai Klub 58%.
1.Poohang Kwooma - Hyundai Klub 1:0

57e minuut.
Kyu-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Won-Song is nu in balbezit. Won-Song speelt de bal door. Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Jin haalt uit met een fantastische trap. Dae-Ui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hwan-Young probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Do met een sublieme pass. Ming geeft een lange en hoge pass. Cheng-Doo is nu in balbezit. Cheng-Doo passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Poohang Kwooma - Hyundai Klub 2:0

68e minuut.
Jae-Jin rent richting de bal. Jae-Bum rent richting de bal. Jae-Jin maakt een afschuwelijke overtreding. Jae-Jin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cheng-Doo geeft een lange en hoge pass. Kwon-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamake rent richting de bal. Hamake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Poohang Kwooma - Hyundai Klub 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Poohang Kwooma 33%, Hyundai Klub 67%.
1.Poohang Kwooma - Hyundai Klub 3:0