Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korean Football Team Korea Fighters
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Lo-Young probeert de bal met de borst te controleren. Hayuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korean Football Team - Korea Fighters 0:1

10e minuut.
Cheng-Kun onderschept slim de pass. Cheng-Kun met een sublieme pass. Hwan-Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Sing rent richting de bal. Lo-Sing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hwan-Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Sing rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Soo-Uk ... Strafschop! Soo-Uk krijgt een gele kaart. Lo-Sing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lo-Sing legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Korean Football Team - Korea Fighters 1:1

28e minuut.
Byung-Jae geeft een lange en hoge pass. Soo-Uk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sung-Jae de bal onder controle te krijgen. Cheng-Jong rent richting de bal. Cheng-Jong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Cheng-Kun rent richting de bal. Cheng-Jong verovert de bal door een tackle van achteren. Choi-Kin begaat een overtreding. Choi-Kin krijgt een gele kaart. Cheng-Jong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cheng-Jong kan niet meer verder spelen. Cheng-Kwon komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Yang-Son geeft de bal voor. Yong-Kun is nu in balbezit. Yong-Kun met een sublieme pass. Cheng-Kwon rent richting de bal. Cheng-Kwon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korean Football Team 40%, Korea Fighters 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korean Football Team - Korea Fighters 1:1

58e minuut.
Byung-Jae met de inworp. Cheng-Kwon is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cheng-Hyun ... Strafschop! Cheng-Kwon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cheng-Kwon kan niet meer verder spelen. Hokade komt het veld opgelopen. Lo-Young neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jae-Kun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayen met de inworp. Lo-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Sing geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korean Football Team 56%, Korea Fighters 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korean Football Team - Korea Fighters 1:1