Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Poohang Kwooma MessiBarcaBarcelona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kyung-Doo is nu in balbezit. Kwon-Tae verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwon-Tae is nu in balbezit. Kwon-Tae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Poohang Kwooma - MessiBarcaBarcelona 1:0

11e minuut.
Jae-Bum geeft de bal voor. Inworp. Hiu-Kwoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dae-Ui rent richting de bal. Dae-Ui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Hiu-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Kwoo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jae-Bum de bal. Dae-Ui bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Ui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hyun-Jae rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.Poohang Kwooma - MessiBarcaBarcelona 1:1

30e minuut.
Lee-Hyu rent richting de bal. Kwon-Tae onderschept slim de pass. Kwon-Tae speelt de bal door. Hwan-Young is nu in balbezit. Hwan-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Poohang Kwooma 56%, MessiBarcaBarcelona 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.Poohang Kwooma - MessiBarcaBarcelona 1:1

75e minuut.
Klungelig pakt Lee-Bum de bal. Hwan-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Kwoo met een sublieme pass. Hyun-Jae rent richting de bal. Hyun-Jae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hwan-Young met een snelle inworp. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young geeft de bal voor. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dae-Ui bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Ui passt de bal met de wreef. Hyun-Jae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Jae draait met de bal, schiet en ... Dae-Ui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Poohang Kwooma - MessiBarcaBarcelona 1:2

86e minuut.
Dae-Ui met een sublieme pass. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo geeft een hoge lob. Hyun-Jae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Jae haalt uit met een fantastische trap. Dae-Ui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Poohang Kwooma - MessiBarcaBarcelona 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Poohang Kwooma 60%, MessiBarcaBarcelona 40%.
1.Poohang Kwooma - MessiBarcaBarcelona 1:3