Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DokDo FC Korean Football Team
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Jae-Doo is nu in balbezit. Jae-Doo geeft een lange en hoge pass. Hayuon kan de bal niet met de borst controleren. Hwan-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwo draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Bum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DokDo FC - Korean Football Team 1:0

30e minuut.
Lo-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Hyun rent richting de bal. Lo-Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Sing haalt uit met een fantastische trap. Tae-Byung probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayen onderschept slim de pass. Hayen probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Kang is nu in balbezit. Hwan-Kang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DokDo FC - Korean Football Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DokDo FC 50%, Korean Football Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DokDo FC - Korean Football Team 1:1

51e minuut.
Choi-Kin is nu in balbezit. Choi-Kin geeft een lange en hoge pass. Hyun rent richting de bal. Hwan-Kang onderschept slim de pass. Hwan-Kang haalt uit met een fantastische trap. Tae-Byung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hakido is nu in balbezit. Hakido geeft een lange en hoge pass. Hayen is nu in balbezit. Hwan-Kang is nu in balbezit. Hwan-Kang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cheng-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Won is nu in balbezit. Lee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Sun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jae-Doo met een snelle inworp. Klungelig pakt Hwan-Won de bal. Hwan-Won geeft een hoge lob. Lee-Sun is nu in balbezit. Lee-Sun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DokDo FC 49%, Korean Football Team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DokDo FC - Korean Football Team 1:1