Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korean Football Team Hyundai Klub
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Choi-Kin geeft een lange en hoge pass. Choi-Kahn geeft een lange en hoge pass. Byung-Kun kopt de bal weg. Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Jin haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Bum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Choi-Kin is nu in balbezit. Chan-Do onderschept slim de pass. Chan-Do passt de bal zonder na te denken. Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Bum bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cheng-Kun met een sublieme pass. Hayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayen met een sublieme pass. Klungelig pakt Hwan-Kang de bal. Hwan-Kang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chan-Do haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hayuon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Jin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hayuon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korean Football Team 50%, Hyundai Klub 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korean Football Team - Hyundai Klub 0:0

47e minuut.
Chan-Lee met de inworp. Byung-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Byung-Kun passt de bal met de wreef. Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hwan-Do geeft een hoge lob. Daar is Jae-Jin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayuon rent richting de bal. Jae-Jin onderschept slim de pass. Jae-Jin schiet op doel. Kwoon-Bum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheng-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Jin schiet op doel. Kwoon-Bum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Won-Song onderschept slim de pass. Won-Song speelt de bal door. Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Bum probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Cheng-Kun passt de bal in één keer door. Lo-Sing is nu in balbezit. Lo-Sing passt de bal met de wreef. Hwan-Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kang haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kyu-Joon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korean Football Team 57%, Hyundai Klub 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korean Football Team - Hyundai Klub 0:0