Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MessiBarcaBarcelona Korean Football Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Choi-Kin probeert naar een medespeler te passen. Dae-Ui is nu in balbezit. Hyun-Jae is nu in balbezit. Dae-Ui rent richting de bal. Dae-Ui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Joon-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Gui passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lo-Sing met de inworp. Hayen geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Hayen met een snelle inworp. Lo-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Sing geeft een lange en hoge pass. Hwan-Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kang haalt uit met een fantastische trap. Lee-Hyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Choi-Kin rent richting de bal. Gatoshi rent richting de bal. Dae-Ui met een sublieme pass. Hyun-Jae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Jae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gatoshi rent richting de bal. Gatoshi geeft een hoge lob. Hwan-Kwoo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hyun-Jae rent richting de bal. Hyun-Jae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MessiBarcaBarcelona - Korean Football Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiBarcaBarcelona 52%, Korean Football Team 48%.
MessiBarcaBarcelona - Korean Football Team 1:0

59e minuut.
Joon-Gui probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Ui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Hyun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cheng-Hyun kan niet meer verder spelen. Lee-Tae komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lee-Tae met een sublieme pass. Cheng-Kun speelt de bal door. Chyu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kang verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Kang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kyung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Doo passt de bal met de wreef. Hwan-Kang is nu in balbezit. Hwan-Kang haalt uit met een fantastische trap. Lee-Hyu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MessiBarcaBarcelona - Korean Football Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiBarcaBarcelona 50%, Korean Football Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MessiBarcaBarcelona - Korean Football Team 1:1