Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korean Football Team MessiBarcaBarcelona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Gatoshi rent richting de bal. Gatoshi passt de bal met de wreef. Tsun-Park probeert de bal aan de voet te houden. Hwan-Kang rent richting de bal. Hwan-Kang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Hakido de bal onder controle te krijgen. Lo-Sing rent richting de bal. Kyung-Doo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyung-Doo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Choi-Kin heeft problemen om de bal te vangen. Dae-Ui onderschept slim de pass. Dae-Ui speelt de bal door. Hyun-Jae is nu in balbezit. Hyun-Jae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Daar is Hyun-Jae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Ui is nu in balbezit. Dae-Ui haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hayuon heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Joon-Gui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sung-Jae de bal. Hyun-Jae is nu in balbezit. Hyun-Jae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korean Football Team - MessiBarcaBarcelona 0:1

30e minuut.
Hakido met een sublieme pass. Daar is Hwan-Kang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kang is nu in balbezit. Hwan-Kang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Korean Football Team - MessiBarcaBarcelona 1:1

43e minuut.
Cheng-Kun met een sublieme pass. Hayen met een sublieme pass. Lo-Sing probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kyung-Doo rent richting de bal. Lo-Sing is nu in balbezit. Lo-Sing met een sublieme pass. Hwan-Kang is nu in balbezit. Hwan-Kang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korean Football Team 51%, MessiBarcaBarcelona 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korean Football Team - MessiBarcaBarcelona 1:1

52e minuut.
Hakido bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatoshi onderschept slim de pass. Gatoshi passt de bal in één keer door. Hyun-Jae is nu in balbezit. Hyun-Jae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korean Football Team - MessiBarcaBarcelona 1:2

53e minuut.
Hwan-Kang is nu in balbezit. Hwan-Kang passt de bal in één keer door. Cheng-Kun is nu in balbezit. Hyun-Jae verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun-Jae haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Cheng-Kun onderschept slim de pass. Gatoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Gatoshi speelt de bal door. Hyun-Jae is nu in balbezit. Hyun-Jae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korean Football Team - MessiBarcaBarcelona 1:3

71e minuut.
Lee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Jae onderschept slim de pass. Hyun-Jae met een sublieme pass. Dae-Ui is nu in balbezit. Dae-Ui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cheng-Kun rent richting de bal. Cheng-Kun geeft de bal voor. Tsun-Park speelt de bal door. Hwan-Kang heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Kang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dae-Ui onderschept slim de pass. Dae-Ui probeert naar een medespeler te passen. Hayuon rent richting de bal. Hyun-Jae onderschept slim de pass. Hyun-Jae schiet op doel. Kwoon-Bum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korean Football Team 66%, MessiBarcaBarcelona 34%.
Korean Football Team - MessiBarcaBarcelona 1:3