Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyundai Klub SeoulClub
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Park-Yong rent richting de bal. Park-Yong passt de bal met de wreef. Jae-Jin heeft problemen om de bal te vangen. Jae-Jin draait met de bal, schiet en ... Cheng-Son probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Klub - SeoulClub 1:0

8e minuut.
Kwoon-Li rent richting de bal. Shuzuko verovert de bal door een tackle van achteren. Shuzuko geeft een hoge lob. Soo-Hyun kopt de bal weg. Kwoon-Yang rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sun-Kyung heeft problemen om de bal te vangen. Chan-Lee rent richting de bal. Met opzet legt Sun-Kyung zijn tegenspeler op de grond. Sun-Kyung krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Chan-Lee geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harada de bal. Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Klub - SeoulClub 2:0

29e minuut.
Ming passt de bal met de wreef. Park-Yong met een sublieme pass. Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin schiet op doel. Cheng-Son maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Klub - SeoulClub 3:0

34e minuut.
Shuzuko met een snelle inworp. Yang-Park rent richting de bal. Chan-Do probeert naar een medespeler te passen. Jae-Jin rent richting de bal. Jae-Jin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Kwoon-Lee de bal. Byung-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Kun met een sublieme pass. Jae-Jin rent richting de bal. Jae-Jin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Klub 47%, SeoulClub 53%.
Hyundai Klub - SeoulClub 3:0

53e minuut.
Won-Song is nu in balbezit. Won-Song geeft een hoge lob. Daar is Harada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Jin haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Son verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Yang-Park passt de bal met de wreef. Lee-Song is nu in balbezit. Lee-Song passt de bal met de wreef. Kwoon-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lee-Song met een snelle inworp. Kwoon-Lee controleert de bal met de borst. Byung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Lee geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Klub - SeoulClub 3:1

80e minuut.
Kwoon-Lee rent richting de bal. Kwoon-Lee passt de bal zonder na te denken. Hwan-Do rent richting de bal. Kwoon-Yang onderschept slim de pass. Kwoon-Yang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Klub - SeoulClub 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Klub 34%, SeoulClub 66%.
Hyundai Klub - SeoulClub 3:2