Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ExAmple иназума 11
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Akymenko rent richting de bal. Akymenko geeft een lange en hoge pass. Zubov is nu in balbezit. Zubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - иназума 11 0:1

16e minuut.
Ratiy kopt de bal weg. Dymarchuk rent richting de bal. Dymarchuk met een sublieme pass. Papush rent richting de bal. Papush haalt uit met een fantastische trap. Kurilov bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Sergienko de bal. Dymarchuk is nu in balbezit. Dymarchuk met een sublieme pass. Papush is nu in balbezit. Papush haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ratiy verovert de bal door een tackle van achteren. Ratiy met een sublieme pass. Papush is nu in balbezit. Papush draait met de bal, schiet en ... Kurilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kamenyuki heeft problemen om de bal te vangen. Sergienko rent richting de bal. Gorbatenko verovert de bal door een tackle van achteren. Dymarchuk rent richting de bal. Dymarchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gashin passt de bal zonder na te denken. Datsenko rent richting de bal. Papush onderschept slim de pass. Papush haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 36%, иназума 11 64%.
ExAmple - иназума 11 0:1

49e minuut.
Lobanovsky is nu in balbezit. Lobanovsky geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dranirskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horyainov geeft een hoge lob. Lisoviy bokst de bal weg. Zubov is nu in balbezit. Zubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - иназума 11 0:2

56e minuut.
Dymarchuk is nu in balbezit. Datsenko is nu in balbezit. Datsenko met een sublieme pass. Papush kan de bal niet met de borst controleren. Papush haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - иназума 11 1:2

68e minuut.
Sergienko met een sublieme pass. Gamarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pavlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy speelt de bal door. Papush rent richting de bal. Papush haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Dranirskiy de bal. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratiy rent richting de bal. Zubov onderschept slim de pass. Zubov draait met de bal, schiet en ... Lisoviy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 64%, иназума 11 36%.
ExAmple - иназума 11 1:2