Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
иназума 11 ExAmple
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kamenyuki onderschept slim de pass. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratiy onderschept slim de pass. Kamenyuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenyuki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Pavlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamarnik onderschept slim de pass. Gamarnik geeft een hoge lob. Papush bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ratiy passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlov met de inworp. Horyainov geeft een hoge lob. Zubov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Dyachuk-Stavitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyachuk-Stavitskiy passt de bal in één keer door. Gorbatenko is nu in balbezit. Kamenyuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenyuki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dranirskiy is nu in balbezit. Dranirskiy met een sublieme pass. Horyainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Horyainov geeft een lange en hoge pass. Zubov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbatenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbatenko geeft de bal voor. Zorya rent richting de bal. Zorya geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 44%, ExAmple 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
иназума 11 - ExAmple 0:0

51e minuut.
Shershen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Dranirskiy met een sublieme pass. Zubov rent richting de bal. Zubov schiet op doel. Lisoviy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ratiy met de inworp. Yashkin met een sublieme pass. Kutsy geeft een lange en hoge pass. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
иназума 11 - ExAmple 1:0

81e minuut.
Dyachuk-Stavitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyachuk-Stavitskiy passt de bal met de wreef. Kamenyuki rent richting de bal. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 53%, ExAmple 47%.
иназума 11 - ExAmple 1:0