Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
иназума 11 HORT
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zubov probeert naar een medespeler te passen. Akymenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Akymenko passt de bal in één keer door. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
иназума 11 - HORT 1:0

3e minuut.
Gusev met de inworp. Kamenyuki rent richting de bal. Yevtushenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki onderschept slim de pass. Kamenyuki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Akymenko passt de bal in één keer door. Zorya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov onderschept slim de pass. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pivnenko passt de bal zonder na te denken. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko begaat een overtreding. Sergienko krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sergienko kopt de bal weg. Gusev rent richting de bal. Gusev speelt de bal door. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Markanich passt de bal zonder na te denken. Sergienko rent richting de bal. Sergienko speelt de bal door. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov geeft de bal voor. Avdeyinko probeert de bal aan de voet te houden. Zubov rent richting de bal. Zubov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 36%, HORT 64%.
иназума 11 - HORT 1:0

71e minuut.
Riznyk heeft problemen om de bal te vangen. Pivnenko rent richting de bal. Pivnenko passt de bal in één keer door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pavlov speelt de bal door. Zubov is nu in balbezit. Litvin onderschept slim de pass. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Datsenko is nu in balbezit. Yevtushenko begaat een overtreding. Datsenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Sergienko met een snel genomen vrije trap. Daar is Litvin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel. Petrenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
иназума 11 - HORT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 43%, HORT 57%.
иназума 11 - HORT 2:0