Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ураган Сокіл
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Onishchenko is nu in balbezit. Onishchenko passt de bal zonder na te denken. Vetrinnikov rent richting de bal. Vetrinnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ураган - Сокіл 0:1

29e minuut.
Vahula passt de bal zonder na te denken. Sokolenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko begaat een overtreding. Onishchenko krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Karpenko is nu in balbezit. Karpenko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lubenets de bal. Lubenets draait met de bal, schiet en ... Rozgon probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 27%, Сокіл 73%.
ураган - Сокіл 0:1

46e minuut.
Onishchenko met een sublieme pass. Zuev rent richting de bal. Zuev passt de bal in één keer door. Sokolenko is nu in balbezit. Sokolenko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Beloshapk rent richting de bal. Beloshapk passt de bal zonder na te denken. Vetrinnikov rent richting de bal. Vetrinnikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zuev kopt de bal weg. Lubenets is nu in balbezit. Dobrovolski begaat een overtreding. Dobrovolski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Onishchenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pershin is nu in balbezit. Pershin met een sublieme pass. Vetrinnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babak draait met de bal, schiet en ... Gasanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ураган - Сокіл 0:2

88e minuut.
Babak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrinnikov rent richting de bal. Babak is nu in balbezit. Vetrinnikov is nu in balbezit. Vetrinnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 56%, Сокіл 44%.
ураган - Сокіл 0:2