Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сокіл ураган
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


28e minuut.
Kutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsenko geeft een hoge lob. Karpenko kopt de bal weg. Lubenets is nu in balbezit. Lubenets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Onishchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko passt de bal met de wreef. Sokolenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrinnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrinnikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 68%, ураган 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сокіл - ураган 0:0

47e minuut.
Zuev probeert naar een medespeler te passen. Deonas rent richting de bal. Lubenets rent richting de bal. Deonas rent richting de bal. Deonas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Beloshapk geeft een hoge lob. Khripkov heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko is nu in balbezit. Deonas rent richting de bal. Deonas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kolchin rent richting de bal. Lisitsyn onderschept slim de pass. Lisitsyn geeft de bal voor. Pershin is nu in balbezit. Pershin draait met de bal, schiet en ... Golovin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lisitsyn geeft een lange en hoge pass. Sopkiv kan de bal niet met de borst controleren. Lisitsyn rent richting de bal. Kolchin onderschept slim de pass. Kolchin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 35%, ураган 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сокіл - ураган 0:0