Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Металлист 1990 Зеркальная Струя
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Taruta de bal. Mikulyak is nu in balbezit. Taruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak rent richting de bal. Mochulyak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Skatchenko rent richting de bal. Lovig onderschept slim de pass. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig rent richting de bal. Lovig haalt uit met een fantastische trap. Os`machko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Shapovalov geeft een hoge lob. Inworp. Tchertoganov met een snelle inworp. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bozhko rent richting de bal. Bozhko passt de bal in één keer door. Shapovalov controleert de bal met de borst. Lovig onderschept slim de pass. Lovig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Parakhnevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Металлист 1990 - Зеркальная Струя 0:1

26e minuut.
Mikulyak kopt de bal weg. Dolganskiy is nu in balbezit. Lovig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lovig naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Vyremko met de inworp. Klungelig pakt Mikulyak de bal. Parakhnevich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Parakhnevich naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Skatchenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyremko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchertoganov rent richting de bal. Tchertoganov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mikulyak haalt uit met een fantastische trap. Skatchenko probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skvortsov zal de hoekschop nemen. Bozhko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Металлист 1990 - Зеркальная Струя 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Металлист 1990 52%, Зеркальная Струя 48%.
Металлист 1990 - Зеркальная Струя 0:2

61e minuut.
Oliynyk geeft een hoge lob. Mikulyak kopt de bal weg. Klungelig pakt Tchertoganov de bal. Bozhko rent richting de bal. Bozhko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tchertoganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyremko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchertoganov geeft een hoge lob. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Металлист 1990 - Зеркальная Струя 0:3

72e minuut.
Vyremko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shatilo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Oliynyk rent richting de bal. Oliynyk passt de bal zonder na te denken. Masniy is nu in balbezit. Taruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Taruta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tchertoganov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa met een sublieme pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Os`machko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Металлист 1990 56%, Зеркальная Струя 44%.
Металлист 1990 - Зеркальная Струя 0:3