Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зеркальная Струя Металлист 1990
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Poklonskiy geeft de bal voor. Inworp. Dura met een snelle inworp. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig speelt de bal door. Skatchenko is nu in balbezit. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Os`machko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Parakhnevich passt de bal zonder na te denken. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig met een sublieme pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Os`machko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зеркальная Струя - Металлист 1990 1:0

12e minuut.
Tchertoganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig is nu in balbezit. Lovig geeft een lange en hoge pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa passt de bal zonder na te denken. Skatchenko rent richting de bal. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rikun onderschept slim de pass. Inworp. Dura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mochulyak geeft een lange en hoge pass. Palyanitsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milevsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dolganskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchertoganov onderschept slim de pass. Tchertoganov met een sublieme pass. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bozhko passt de bal in één keer door. Tchertoganov rent richting de bal. Tchertoganov speelt de bal door. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 51%, Металлист 1990 49%.
Зеркальная Струя - Металлист 1990 1:0

46e minuut.
Skatchenko geeft een hoge lob. Tchertoganov is nu in balbezit. Tchertoganov met een sublieme pass. Lovig is nu in balbezit. Lovig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kurilov met de inworp. Shapovalov met een sublieme pass. Taruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak draait met de bal, schiet en ... Milevsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Зеркальная Струя - Металлист 1990 1:1

88e minuut.
Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapovalov onderschept slim de pass. Shapovalov passt de bal zonder na te denken. Taruta is nu in balbezit. Taruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Зеркальная Струя - Металлист 1990 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 46%, Металлист 1990 54%.
Зеркальная Струя - Металлист 1990 1:2