Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ExAmple HORT
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Kobzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko onderschept slim de pass. Gashin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gashin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Zorya is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorbatenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dymarchuk controleert de bal met de borst. Dymarchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - HORT 1:0

32e minuut.
Omelchuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorya is nu in balbezit. Zorya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tkachev de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Lisoviy bokst de bal weg.

34e minuut.
Dymarchuk is nu in balbezit. Dymarchuk passt de bal met de wreef. Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush onderschept slim de pass. Papush haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 42%, HORT 58%.
ExAmple - HORT 1:0

47e minuut.
Gusev geeft een lange en hoge pass. Gorbatenko rent richting de bal. Met opzet legt Avdeyinko zijn tegenspeler op de grond. Avdeyinko krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Dymarchuk probeert de bal aan de voet te houden. Gorbatenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbatenko passt de bal met de wreef. Papush is nu in balbezit. Papush schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - HORT 2:0

88e minuut.
Inworp. Gorbatenko met een snelle inworp. Daar is Tkach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 64%, HORT 36%.
ExAmple - HORT 2:0