Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HORT ExAmple
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Munteanu de bal onder controle te krijgen. Dymarchuk is nu in balbezit. Munteanu is nu in balbezit. Dymarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dymarchuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Litvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush onderschept slim de pass. Papush haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HORT - ExAmple 0:1

6e minuut.
Lobanovsky met een sublieme pass. Dymarchuk is nu in balbezit. Dymarchuk met een sublieme pass. Gamarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarnik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dymarchuk speelt de bal door. Papush is nu in balbezit. Zorya bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush onderschept slim de pass. Papush haalt uit met een fantastische trap. Petrenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kobzar met een sublieme pass. Dymarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush rent richting de bal. Papush schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tkachev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pivnenko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ratiy verovert de bal door een tackle van achteren. Ratiy geeft een hoge lob. Omelchuk kopt de bal weg. Papush bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORT 60%, ExAmple 40%.
HORT - ExAmple 0:1

47e minuut.
Gorbatenko onderschept slim de pass. Gorbatenko geeft een lange en hoge pass. Sergienko rent richting de bal. Tkachev verovert de bal door een tackle van achteren. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Markanich neemt de hoekschop. Avdeyinko rent richting de bal. Avdeyinko draait met de bal, schiet en ... Tkach probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ratiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratiy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Papush heeft problemen om de bal te vangen. Dymarchuk is nu in balbezit. Dymarchuk haalt uit met een fantastische trap. Papush probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Litvin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobzar neemt de hoekschop. Gamarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymarchuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munteanu. Munteanu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klungelig pakt Gorbatenko de bal. Zorya rent richting de bal. Zorya passt de bal in één keer door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORT 42%, ExAmple 58%.
HORT - ExAmple 0:1