Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
иназума 11 Chernomorets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko onderschept slim de pass. Sergienko probeert naar een medespeler te passen. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Akymenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Akymenko geeft een lange en hoge pass. Zubov is nu in balbezit. Zubov schiet op doel. Vashchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
иназума 11 - Chernomorets 1:0

24e minuut.
Lisitskiy geeft een lange en hoge pass. Akymenko rent richting de bal. Akymenko met een sublieme pass. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov haalt uit met een fantastische trap. Vashchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dranirskiy passt de bal in één keer door. Pogodin is nu in balbezit. Pogodin passt de bal met de wreef. Daar is Horyainov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horyainov met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk onderschept slim de pass. Shevchuk met een sublieme pass. Katkov rent richting de bal. Katkov draait met de bal, schiet en ... Kurilov bokst de bal weg.

37e minuut.
Datsenko rent richting de bal. Polyanskiy speelt de bal door. Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Katkov draait met de bal, schiet en ... Kurilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
иназума 11 - Chernomorets 1:1

41e minuut.
Benjo rent richting de bal. Benjo passt de bal in één keer door. Katkov is nu in balbezit. Katkov draait met de bal, schiet en ... Riznyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 50%, Chernomorets 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
иназума 11 - Chernomorets 1:1

53e minuut.
Dranirskiy kopt de bal weg. Daar is Zubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polyanskiy is nu in balbezit. Kamenyuki onderschept slim de pass. Kamenyuki schiet op doel. Vashchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sergienko geeft de bal voor. Bugay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov verovert de bal door een tackle van achteren. Zubov haalt uit met een fantastische trap. Vashchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
иназума 11 - Chernomorets 2:1

73e minuut.
Horyainov is nu in balbezit. Horyainov geeft de bal voor. Kamenyuki kopt de bal weg. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Riznyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisitskiy rent richting de bal. Lisitskiy passt de bal in één keer door. Katkov is nu in balbezit. Katkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 45%, Chernomorets 55%.
иназума 11 - Chernomorets 2:1