Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зеркальная Струя ураган
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


31e minuut.
Karpenko onderschept slim de pass. Palyanitsa onderschept slim de pass. Palyanitsa speelt de bal door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Palyanitsa speelt de bal door. Bozhko heeft problemen om de bal te vangen. Bozhko schiet op doel. Kutsenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зеркальная Струя - ураган 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 41%, ураган 59%.
Зеркальная Струя - ураган 1:0

52e minuut.
Sopkiv verovert de bal door een tackle van achteren. Sopkiv geeft een hoge lob. Masniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubenets onderschept slim de pass. Lubenets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lisitsyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skvortsov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrishen rent richting de bal. Petrishen schiet op doel. Gasanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Beloshapk is nu in balbezit. Beloshapk geeft de bal voor. Inworp. Tchertoganov met de inworp. Petrishen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lisitsyn geeft de bal voor. Zelykh is nu in balbezit. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrishen bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrishen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 40%, ураган 60%.
Зеркальная Струя - ураган 1:0