Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сокіл иназума 11
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Sergienko probeert naar een medespeler te passen. Zubov heeft problemen om de bal te vangen. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov rent richting de bal. Zubov draait met de bal, schiet en ... Poplavskiy bokst de bal weg.

12e minuut.
Sergienko rent richting de bal. Sergienko geeft een hoge lob. Kondakov kopt de bal weg. Klungelig pakt Akymenko de bal. Akymenko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dobrovolski is nu in balbezit. Zubov onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Kondakov ... Strafschop! Directe rode kaart, Kondakov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kondakov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zubov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kamenyuki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Сокіл - иназума 11 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Dranirskiy de bal. Dranirskiy geeft de bal voor. Klungelig pakt Zubov de bal. Kamenyuki rent richting de bal. Kamenyuki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov is nu in balbezit. Zubov draait met de bal, schiet en ... Rozgon probeert de bal aan de voet te houden. Poplavskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 49%, иназума 11 51%.
Сокіл - иназума 11 0:1

51e minuut.
Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pershin begaat een overtreding. Kamenyuki raakt geblesseerd tijdens het duel. Sergienko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Horyainov rent richting de bal. Horyainov geeft een lange en hoge pass. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balitskiy met een snelle inworp. Dranirskiy rent richting de bal. Onishchenko onderschept slim de pass. Onishchenko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сокіл - иназума 11 0:2

84e minuut.
Akymenko is nu in balbezit. Akymenko passt de bal in één keer door. Zubov rent richting de bal. Zubov schiet op doel. Poplavskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сокіл - иназума 11 0:3

87e minuut.
Poroshenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horyainov onderschept slim de pass. Horyainov probeert naar een medespeler te passen. Zubov rent richting de bal. Zubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сокіл - иназума 11 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 50%, иназума 11 50%.
Сокіл - иназума 11 0:4