Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ураган HORT
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Beloshapk probeert naar een medespeler te passen. Zuev heeft problemen om de bal te vangen. Omelchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Omelchuk geeft de bal voor. Daar is Kutsenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Zorya de bal. Zorya passt de bal zonder na te denken. Tkachev is nu in balbezit. Pivnenko is nu in balbezit. Pivnenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Deonas is nu in balbezit. Munteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko is nu in balbezit. Pivnenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Beloshapk de bal. Pivnenko rent richting de bal. Pivnenko passt de bal zonder na te denken. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ураган - HORT 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 60%, HORT 40%.
ураган - HORT 0:1

71e minuut.
Litvin onderschept slim de pass. Litvin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zuev met een snelle inworp. Deonas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zorya is nu in balbezit. Deonas onderschept slim de pass. Deonas met een sublieme pass. Lubenets bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubenets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 29%, HORT 71%.
ураган - HORT 0:1