Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сокіл ExAmple
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Gorbatenko is nu in balbezit. Gorbatenko geeft een lange en hoge pass. Pershin is nu in balbezit. Dymarchuk onderschept slim de pass. Dymarchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сокіл - ExAmple 0:1

14e minuut.
Poplavskiy met een sublieme pass. Ratiy kopt de bal weg. Papush rent richting de bal. Papush schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сокіл - ExAmple 0:2

17e minuut.
Kobzar geeft een hoge lob. Kolchin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratiy draait met de bal, schiet en ... Poplavskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Сокіл - ExAmple 0:3

23e minuut.
Vetrinnikov rent richting de bal. Onishchenko is nu in balbezit. Ratiy onderschept slim de pass. Vetrinnikov onderschept slim de pass. Vetrinnikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ratiy onderschept slim de pass. Gorbatenko is nu in balbezit. Vetrinnikov is nu in balbezit. Onishchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko draait met de bal, schiet en ... Lisoviy bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Dobrovolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papush rent richting de bal. Papush passt de bal met de wreef. Dymarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymarchuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Poplavskiy niet meer kan verder spelen. Polunitski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 47%, ExAmple 53%.
Сокіл - ExAmple 0:3

58e minuut.
Ratiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolchin rent richting de bal. Kolchin passt de bal zonder na te denken. Papush rent richting de bal. Papush haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pershin speelt de bal door. Gorbatenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbatenko probeert naar een medespeler te passen. Papush rent richting de bal. Papush draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gashin verovert de bal door een tackle van achteren. Gashin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Khripkov de bal. Papush rent richting de bal. Papush haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Tkach de bal onder controle te krijgen. Onishchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko passt de bal met de wreef. Vetrinnikov is nu in balbezit. Vetrinnikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 45%, ExAmple 55%.
Сокіл - ExAmple 0:3