Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HORT Металлист 1990
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Pivnenko passt de bal in één keer door. Parakhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko schiet op doel. Skatchenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Os`machko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dolganskiy is nu in balbezit. Pivnenko verovert de bal door een tackle van achteren. Skatchenko rent richting de bal. Pivnenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pivnenko schiet op doel. Os`machko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gusev geeft de bal voor. Kurilov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pivnenko. Pivnenko krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Petrenko met een harde bal richting middenveld. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak passt de bal zonder na te denken. Taruta rent richting de bal. Taruta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HORT - Металлист 1990 0:1

29e minuut.
Zorya speelt de bal door. Pivnenko met een sublieme pass. Kurilov is nu in balbezit. Tkachev onderschept slim de pass. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Skatchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skatchenko geeft de bal voor. Taruta kopt de bal weg. Mochulyak rent richting de bal. Mochulyak haalt uit met een fantastische trap. Petrenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORT 50%, Металлист 1990 50%.
HORT - Металлист 1990 0:1

54e minuut.
Zorya probeert de bal aan de voet te houden. Zorya met een sublieme pass. Tkachev is nu in balbezit. Pivnenko is nu in balbezit. Pivnenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Shapovalov passt de bal zonder na te denken. Litvin rent richting de bal. Omelchuk probeert naar een medespeler te passen. Taruta rent richting de bal. Taruta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORT 49%, Металлист 1990 51%.
HORT - Металлист 1990 0:1