Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Металлист 1990 HORT
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Shapovalov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Markanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanich speelt de bal door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev schiet op doel. Os`machko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mochulyak rent richting de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu passt de bal met de wreef. Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Металлист 1990 - HORT 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Металлист 1990 52%, HORT 48%.
Металлист 1990 - HORT 0:1

52e minuut.
Pivnenko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Munteanu de bal. Shapovalov rent richting de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Parakhnevich rent richting de bal. Pivnenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pivnenko passt de bal zonder na te denken. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Avdeyinko is nu in balbezit. Avdeyinko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kurilov de bal onder controle te krijgen. Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich draait met de bal, schiet en ... Os`machko bokst de bal weg. Paal! Skatchenko kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Markanich met een sublieme pass. Parakhnevich rent richting de bal. Tkachev onderschept slim de pass. Pivnenko rent richting de bal. Pivnenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Mochulyak probeert naar een medespeler te passen. Taruta is nu in balbezit. Taruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Shapovalov met een sublieme pass. Zorya is nu in balbezit. Zorya passt de bal in één keer door. Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Металлист 1990 55%, HORT 45%.
Металлист 1990 - HORT 0:1