Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зеркальная Струя Chernomorets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


35e minuut.
Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa onderschept slim de pass. Palyanitsa geeft een hoge lob. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bugay de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Skvortsov met de inworp. Lovig is nu in balbezit. Lovig passt de bal in één keer door. Mikulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulyak schiet op doel. Vashchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Shevchuk geeft een hoge lob. Pogodin is nu in balbezit. Rikun met een sublieme pass. Lovig rent richting de bal. Lovig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Зеркальная Струя - Chernomorets 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 43%, Chernomorets 57%.
Зеркальная Струя - Chernomorets 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pogodin met de inworp. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Masniy de bal. Milevsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mikulyak passt de bal in één keer door. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig passt de bal in één keer door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Muschinka is nu in balbezit. Muschinka probeert naar een medespeler te passen. Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Katkov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Poklonskiy de bal onder controle te krijgen. Paal!

86e minuut.
Rikun met een sublieme pass. Polyanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyanskiy speelt de bal door. Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Katkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 53%, Chernomorets 47%.
Зеркальная Струя - Chernomorets 1:0