Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ураган иназума 11
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Zelykh geeft een lange en hoge pass. Lubenets is nu in balbezit. Kutsy probeert naar een medespeler te passen. Lubenets is nu in balbezit. Lubenets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kutsenko geeft een hoge lob. Inworp. Horyainov met de inworp. Kamenyuki is nu in balbezit. Kamenyuki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Deonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dranirskiy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deonas. Deonas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kamenyuki geeft een hoge lob. Lisitsyn kopt de bal weg. Sergienko speelt de bal door. Daar is Zubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Beloshapk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sokolyuk komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Deonas is nu in balbezit. Deonas probeert naar een medespeler te passen. Lubenets is nu in balbezit. Lubenets schiet op doel. Kutsy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sergienko verovert de bal door een tackle van achteren. Sergienko speelt de bal door. Zubov rent richting de bal. Zubov schiet op doel. Golovin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sokolenko speelt de bal door. Zuev rent richting de bal. Zuev geeft een lange en hoge pass. Deonas rent richting de bal. Deonas haalt uit met een fantastische trap. Kurilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 40%, иназума 11 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ураган - иназума 11 0:0

56e minuut.
Sokolenko passt de bal met de wreef. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopkiv is nu in balbezit. Zubov verovert de bal door een tackle van achteren. Zubov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sergienko onderschept slim de pass. Sergienko geeft de bal voor. Lisitsyn heeft problemen om de bal te vangen. Horyainov is nu in balbezit. Horyainov speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kutsenko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dranirskiy de bal onder controle te krijgen. Kamenyuki is nu in balbezit. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ураган - иназума 11 0:1

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Golovin niet meer kan verder spelen. Yankovskiy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 49%, иназума 11 51%.
ураган - иназума 11 0:1