Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ExAmple Металлист 1990
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lisoviy met een harde bal richting middenveld. Dymarchuk controleert de bal met de borst. Dymarchuk speelt de bal door. Papush bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Parakhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratiy. Parakhnevich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parakhnevich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lobanovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taruta is nu in balbezit. Taruta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gorbatenko onderschept slim de pass. Gorbatenko speelt de bal door. Daar is Oliynyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papush bereikt de bal nog maar net als eerste. Papush schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gorbatenko rent richting de bal. Gorbatenko speelt de bal door. Papush bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymarchuk is nu in balbezit. Dymarchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - Металлист 1990 1:0

29e minuut.
Kobzar geeft de bal voor. Oliynyk probeert de bal met de borst te controleren. Dymarchuk probeert naar een medespeler te passen. Papush is nu in balbezit. Papush haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sergienko trapt de bal weg. Shapovalov kopt de bal weg. Ratiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taruta is nu in balbezit. Taruta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 45%, Металлист 1990 55%.
ExAmple - Металлист 1990 1:0

46e minuut.
Taruta met een sublieme pass. Daar is Mochulyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papush onderschept slim de pass. Papush schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Papush verovert de bal door een tackle van achteren. Papush probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dymarchuk de bal. Dymarchuk draait met de bal, schiet en ... Os`machko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - Металлист 1990 2:0

58e minuut.
Gashin geeft een lange en hoge pass. Oliynyk heeft problemen om de bal te vangen. Papush rent richting de bal. Papush draait met de bal, schiet en ... Os`machko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - Металлист 1990 3:0

70e minuut.
Shapovalov onderschept slim de pass. Mochulyak is nu in balbezit. Mochulyak speelt de bal door. Taruta heeft problemen om de bal te vangen. Taruta haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Tkach de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak passt de bal in één keer door. Tkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak draait met de bal, schiet en ... Lisoviy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 52%, Металлист 1990 48%.
ExAmple - Металлист 1990 3:0