Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernomorets Сокіл
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Inworp. Balitskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polyanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Onishchenko geeft een hoge lob. Vashchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kolchin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobrovolski kopt de bal weg. Balitskiy rent richting de bal. Balitskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernomorets - Сокіл 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernomorets 53%, Сокіл 47%.
Chernomorets - Сокіл 0:1

62e minuut.
Dobrovolski met een snelle inworp. Balitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyanskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polyanskiy krijgt een gele kaart. Balitskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balitskiy met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Vashchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vetrinnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrinnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chernomorets - Сокіл 0:2

64e minuut.
Balitskiy passt de bal in één keer door. Bugay probeert de bal met de borst te controleren. Vetrinnikov is nu in balbezit. Vetrinnikov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Katkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrinnikov onderschept slim de pass. Vetrinnikov passt de bal met de wreef. Kolchin heeft problemen om de bal te vangen. Kolchin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernomorets 45%, Сокіл 55%.
Chernomorets - Сокіл 0:2