Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HORT Зеркальная Струя
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Masniy geeft de bal voor. Munteanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Palyanitsa de bal onder controle te krijgen. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Poklonskiy rent richting de bal. Pivnenko verovert de bal door een tackle van achteren. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko haalt uit met een fantastische trap. Milevsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Masniy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pivnenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pivnenko passt de bal zonder na te denken. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Poklonskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORT - Зеркальная Струя 1:0

35e minuut.
Mikulyak rent richting de bal. Pivnenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikulyak. Pivnenko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pivnenko kan niet meer verder spelen. Tobilko komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lovig probeert naar een medespeler te passen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko passt de bal zonder na te denken. Tchertoganov rent richting de bal. Tchertoganov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORT 50%, Зеркальная Струя 50%.
HORT - Зеркальная Струя 1:0

58e minuut.
Poklonskiy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avdeyinko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobilko rent richting de bal. Tobilko draait met de bal, schiet en ... Milevsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Avdeyinko met een snelle inworp. Tobilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobilko probeert naar een medespeler te passen. Rikun is nu in balbezit. Zorya geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
HORT - Зеркальная Струя 2:0

80e minuut.
Palyanitsa onderschept slim de pass. Palyanitsa passt de bal in één keer door. Gusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORT 61%, Зеркальная Струя 39%.
HORT - Зеркальная Струя 2:0