Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зеркальная Струя HORT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Omelchuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skvortsov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Munteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovig rent richting de bal. Lovig passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bozhko de bal. Bozhko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lovig passt de bal in één keer door. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Petrenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Mirniy de bal. Bozhko is nu in balbezit. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig schiet op doel. Petrenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich speelt de bal door. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. Poklonskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milevsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bozhko rent richting de bal. Bozhko passt de bal zonder na te denken. Omelchuk met een sublieme pass. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masniy is nu in balbezit. Tkachev onderschept slim de pass. Tkachev schiet op doel. Milevsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Зеркальная Струя - HORT 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 49%, HORT 51%.
Зеркальная Струя - HORT 0:1

79e minuut.
Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Masniy verovert de bal door een tackle van achteren. Tobilko rent richting de bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зеркальная Струя 34%, HORT 66%.
Зеркальная Струя - HORT 0:1