Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ураган ExAmple
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Daar is Ratiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolenko rent richting de bal. Sokolenko passt de bal met de wreef. Lubenets heeft problemen om de bal te vangen. Lubenets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ураган - ExAmple 1:0

18e minuut.
Kobzar bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobzar met een snelle inworp. Dymarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymarchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 55%, ExAmple 45%.
ураган - ExAmple 1:0

59e minuut.
Lisoviy trapt de bal weg van het doel. Sopkiv kopt de bal weg. Ratiy is nu in balbezit. Lubenets onderschept slim de pass. Lubenets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Beloshapk passt de bal met de wreef. Zuev rent richting de bal. Zuev met een sublieme pass. Lubenets bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubenets draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gashin geeft een lange en hoge pass. Sokolenko kopt de bal weg. Kobzar met een sublieme pass. Dymarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymarchuk schiet op doel. Golovin bokst de bal weg.

69e minuut.
Karpenko is nu in balbezit. Karpenko geeft een hoge lob. Tkach heeft problemen om de bal te vangen. Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gorbatenko kopt de bal weg. Sopkiv rent richting de bal. Sopkiv met een sublieme pass. Daar is Karpenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ураган 24%, ExAmple 76%.
ураган - ExAmple 1:0