Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Металлист 1990 иназума 11
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Dranirskiy rent richting de bal. Parakhnevich is nu in balbezit. Parakhnevich geeft de bal voor. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochulyak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Horyainov passt de bal met de wreef. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki is nu in balbezit. Kamenyuki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Oliynyk trapt de bal weg. Mochulyak kopt de bal weg. Klungelig pakt Taruta de bal. Taruta haalt uit met een fantastische trap. Kurilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Металлист 1990 - иназума 11 1:0

34e minuut.
Akymenko is nu in balbezit. Akymenko passt de bal in één keer door. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov is nu in balbezit. Zubov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Babkin speelt de bal door. Kurilov rent richting de bal. Horyainov begaat een overtreding. Horyainov krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sergienko heeft problemen om de bal te vangen. Babkin onderschept slim de pass. Babkin passt de bal met de wreef. Taruta rent richting de bal. Taruta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Металлист 1990 - иназума 11 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Металлист 1990 43%, иназума 11 57%.
Металлист 1990 - иназума 11 2:0

48e minuut.
Dolganskiy heeft problemen om de bal te vangen. Babkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Datsenko zijn tegenspeler op de grond. Datsenko krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Datsenko geeft de bal voor. Akymenko heeft problemen om de bal te vangen. Akymenko geeft de bal voor. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Parakhnevich speelt de bal door. Mochulyak met een sublieme pass. Taruta rent richting de bal. Mochulyak is nu in balbezit. Mochulyak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Металлист 1990 - иназума 11 3:0

70e minuut.
Skatchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki rent richting de bal. Zubov rent richting de bal. Kamenyuki is nu in balbezit. Kamenyuki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mochulyak passt de bal met de wreef. Dranirskiy is nu in balbezit. Dranirskiy probeert naar een medespeler te passen. Babkin is nu in balbezit. Babkin passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Металлист 1990 46%, иназума 11 54%.
Металлист 1990 - иназума 11 3:0