Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aol united REDZ FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Koimbori is nu in balbezit. Koimbori draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kahangi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Asiedu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ouko bokst de bal weg.

28e minuut.
Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga is nu in balbezit. Gitonga geeft de bal voor. Ndururi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kinsaka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kemai rent richting de bal. Barsosio onderschept slim de pass. Barsosio passt de bal met de wreef. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aol united 52%, REDZ FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aol united - REDZ FC 0:0

61e minuut.
Kemai heeft problemen om de bal te vangen. Kemai geeft de bal voor. Koimbori heeft problemen om de bal te vangen. Koimbori haalt uit met een fantastische trap. Kahangi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

64e minuut.
Koimbori is nu in balbezit. Kahangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vader rent richting de bal. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adumbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Barsosio onderschept slim de pass. Vader rent richting de bal. Vader met een sublieme pass. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aol united - REDZ FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aol united 40%, REDZ FC 60%.
aol united - REDZ FC 0:1