Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Boys Awesome F.C.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
8 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Kinsaka is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinsaka met een snelle inworp. Klungelig pakt Ngumi de bal. Ngumi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ngumi rent richting de bal. Gikonyo rent richting de bal. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Omondi met een harde bal richting middenveld. Daar is Dunde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Mbuvi de bal. Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mbuvi zijn tegenspeler op de grond. Mbuvi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ivuti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theuri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mwachofi rent richting de bal. Modi rent richting de bal. Modi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivuti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sang maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi onderschept slim de pass. Gachukia rent richting de bal. Ngumi onderschept slim de pass. Ngumi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ivuti geeft de bal voor. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Keter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunde zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Omwayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Boys - Awesome F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Boys 41%, Awesome F.C. 59%.
Stokes Boys - Awesome F.C. 0:1

50e minuut.
Kilonzo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinsaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi schiet op doel. Omondi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stokes Boys - Awesome F.C. 1:1

51e minuut.
Gachukia met een sublieme pass. Sang rent richting de bal. Keter begaat een overtreding. Sang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sang kan niet meer verder spelen. Maxime komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dunde probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Omwayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Boys - Awesome F.C. 1:2

59e minuut.
Theuri geeft een lange en hoge pass. Ivuti is nu in balbezit. Mbuvi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mbuvi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Boys 43%, Awesome F.C. 57%.
Stokes Boys - Awesome F.C. 1:2