Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man u nited Make Maken
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Gichure onderschept slim de pass. Gichure geeft de bal voor. Wambugu kopt de bal weg. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia haalt uit met een fantastische trap. Kamade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Koimbori geeft de bal voor. Koimbori is nu in balbezit. Wamuyu is nu in balbezit. Koimbori rent richting de bal. Koimbori haalt uit met een fantastische trap. Gacharia bokst de bal weg.

13e minuut.
Koimbori rent richting de bal. Kitur rent richting de bal. Koimbori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koimbori krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gichure is nu in balbezit. Gichure geeft de bal voor. Kiptanui probeert de bal met de borst te controleren. Koimbori rent richting de bal. Koimbori haalt uit met een fantastische trap. Gacharia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maranga geeft de bal voor. Klungelig pakt Koimbori de bal. Icharia rent richting de bal. Icharia draait met de bal, schiet en ... Kamade probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kinyua is nu in balbezit. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinyua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kinyua krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitur verovert de bal door een tackle van achteren. Kitur speelt de bal door. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
man u nited - Make Maken 0:1

40e minuut.
Maina is nu in balbezit. Maina passt de bal met de wreef. Icharia is nu in balbezit. Icharia draait met de bal, schiet en ... Kamade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
man u nited - Make Maken 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man u nited 61%, Make Maken 39%.
man u nited - Make Maken 0:2

78e minuut.
Teroitich rent richting de bal. Teroitich geeft de bal voor. Klungelig pakt Kitur de bal. Icharia is nu in balbezit. Icharia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wambugu met de inworp. Maina rent richting de bal. Maina passt de bal met de wreef. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man u nited 53%, Make Maken 47%.
man u nited - Make Maken 0:2