Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROYALTY FC Super lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Komen onderschept slim de pass. Komen geeft de bal voor. Kipketer probeert de bal met de borst te controleren. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire schiet op doel. Matilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kipketer de bal. Chesire rent richting de bal. Chesire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALTY FC - Super lions 1:0

10e minuut.
Daar is Komen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komen met een sublieme pass. Daar is Chesire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chesire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen geeft een lange en hoge pass. Chesire is nu in balbezit. Chesire haalt uit met een fantastische trap. Matilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALTY FC - Super lions 2:0

14e minuut.
Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba onderschept slim de pass. Mambo-Mumba passt de bal in één keer door. Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Biwott probeert naar een medespeler te passen. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi passt de bal met de wreef. Machethe is nu in balbezit. Machethe draait met de bal, schiet en ... Lilimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ereng geeft een hoge lob. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mambo-Mumba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekessa onderschept slim de pass. Komen verovert de bal door een tackle van achteren. Komen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALTY FC - Super lions 3:0

40e minuut.
Wekessa is nu in balbezit. Wekessa geeft een hoge lob. Inworp. Mwale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Biwott verovert de bal door een tackle van achteren. Biwott geeft een lange en hoge pass. Matuma kopt de bal weg. Mbuvi is nu in balbezit. Mbuvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALTY FC 46%, Super lions 54%.
ROYALTY FC - Super lions 3:0

55e minuut.
Matilu trapt de bal weg van het doel. Chudasama kopt de bal weg. Chelanga rent richting de bal. Chesire onderschept slim de pass. Chesire draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Limo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ereng is nu in balbezit. Ereng geeft een lange en hoge pass. Machethe kan de bal niet met de borst controleren. Machethe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Chelanga met een snelle inworp. Mambo-Mumba probeert de bal met de borst te controleren. Mambo-Mumba schiet op doel. Machethe kopt de bal weg. Lilimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALTY FC - Super lions 3:1

62e minuut.
Biwott is nu in balbezit. Ereng is nu in balbezit. Biwott maakt een afschuwelijke overtreding. Ereng moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ereng kan niet meer verder spelen. Ouko komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Chelanga geeft een lange en hoge pass. Mbuvi is nu in balbezit. Mbuvi met een sublieme pass. Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALTY FC 50%, Super lions 50%.
ROYALTY FC - Super lions 3:1