Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super lions man u nited
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai verovert de bal door een tackle van achteren. Barmasai passt de bal met de wreef. Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu draait met de bal, schiet en ... Matilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Doeltrap. Kamade trapt de bal weg van het doel. Gichure rent richting de bal. Mbuvi onderschept slim de pass. Mbuvi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Abol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi probeert naar een medespeler te passen. Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe schiet op doel. Kamade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super lions 37%, man u nited 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super lions - man u nited 0:0

46e minuut.
Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu probeert naar een medespeler te passen. Koimbori rent richting de bal. Wamuyu is nu in balbezit. Wamuyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Koimbori de bal. Koimbori geeft een hoge lob. Limo kopt de bal weg. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Machethe rent richting de bal. Machethe haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Barmasai kopt de bal weg. Machethe heeft problemen om de bal te vangen. Masamba is nu in balbezit. Mbuvi rent richting de bal. Mbuvi schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Gichure rent richting de bal. Mbuvi onderschept slim de pass. Mbuvi passt de bal met de wreef. Machethe rent richting de bal. Machethe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori rent richting de bal. Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu schiet op doel. Kipketer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Limo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mariuki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Wekessa de bal onder controle te krijgen. Koimbori rent richting de bal. Koimbori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mambo-Mumba met een sublieme pass. Machethe rent richting de bal. Machethe passt de bal zonder na te denken. Mbuvi rent richting de bal. Mbuvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super lions 40%, man u nited 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super lions - man u nited 0:0