Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Awesome F.C. ROYALTY FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Biwott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wamuyu geeft een hoge lob. Daar is Chudasama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudasama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Odindo is nu in balbezit. Mwale onderschept slim de pass. Mwale geeft een hoge lob. Wamuyu is nu in balbezit. Wamuyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Babla rent richting de bal. Babla passt de bal zonder na te denken. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome F.C. - ROYALTY FC 1:0

31e minuut.
Chudasama onderschept slim de pass. Chudasama speelt de bal door. Ongeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire rent richting de bal. Chesire haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Biwott passt de bal met de wreef. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen passt de bal in één keer door. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Machethe heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi rent richting de bal. Machethe is nu in balbezit. Mwachofi onderschept slim de pass. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome F.C. - ROYALTY FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome F.C. 57%, ROYALTY FC 43%.
Awesome F.C. - ROYALTY FC 2:0

61e minuut.
Daar is Komen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theuri is nu in balbezit. Theuri met een sublieme pass. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Suji de bal. Sang rent richting de bal. Suji legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suji krijgt een gele kaart. Sang raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Babla neemt zijn aanloop. Lilimani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome F.C. - ROYALTY FC 3:0

69e minuut.
Babla bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott onderschept slim de pass. Biwott speelt de bal door. Komen rent richting de bal. Komen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome F.C. 52%, ROYALTY FC 48%.
Awesome F.C. - ROYALTY FC 3:0