Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rei FC Super lions
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Chelanga kopt de bal weg. Odindo probeert de bal met de borst te controleren. Odindo met een sublieme pass. Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rei FC - Super lions 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Odindo de bal. Odindo passt de bal met de wreef. Matuma is nu in balbezit. Matuma schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Chelanga geeft de bal voor. Inworp. Chipkemie met de inworp. Odindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odindo geeft een lange en hoge pass. Matilu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matuma is nu in balbezit. Matuma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rei FC - Super lions 2:0

35e minuut.
Oyuga met een sublieme pass. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Matuma rent richting de bal. Odindo rent richting de bal. Odindo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mambo-Mumba zal de hoekschop nemen. Machethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe draait met de bal, schiet en ... Daar is Macachia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rei FC 51%, Super lions 49%.
Rei FC - Super lions 2:0

56e minuut.
Machethe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chesire komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ereng met de inworp. Odindo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Wekessa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rei FC - Super lions 3:0

61e minuut.
Mbuvi rent richting de bal. Machethe is nu in balbezit. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi draait met de bal, schiet en ... Okoth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rei FC - Super lions 3:1

78e minuut.
Mbuvi is nu in balbezit. Mbuvi speelt de bal door. Macachia heeft problemen om de bal te vangen. Machethe is nu in balbezit. Machethe schiet op doel. Okoth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mbuvi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mambo-Mumba de bal onder controle te krijgen. Zaman met een sublieme pass. Machethe rent richting de bal. Machethe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ukiru passt de bal met de wreef. Barmasai controleert de bal met de borst. Chelanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odindo verovert de bal door een tackle van achteren. Odindo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rei FC - Super lions 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rei FC 46%, Super lions 54%.
Rei FC - Super lions 4:1