Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Make Maken GOLOLA WINS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Wambugu onderschept slim de pass. Wambugu met een sublieme pass. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia draait met de bal, schiet en ... Tergat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Maken - GOLOLA WINS 1:0

18e minuut.
Icharia is nu in balbezit. Kiplagat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Icharia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tergat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Maken - GOLOLA WINS 2:0

21e minuut.
Wambugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitur is nu in balbezit. Kitur passt de bal in één keer door. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kaigwa geeft een lange en hoge pass. Matuma kopt de bal weg. Maranga heeft problemen om de bal te vangen. Maina is nu in balbezit. Maina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nzibo schiet op doel. Kiplagat geeft de bal voor. Daar is Nzibo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Maken - GOLOLA WINS 2:1

38e minuut.
Maranga is nu in balbezit. Nzibo onderschept slim de pass. Nzibo probeert naar een medespeler te passen. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make Maken 57%, GOLOLA WINS 43%.
Make Maken - GOLOLA WINS 2:1

47e minuut.
Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma is nu in balbezit. Gikonyo verovert de bal door een tackle van achteren. Gikonyo haalt uit met een fantastische trap. Gacharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Make Maken - GOLOLA WINS 2:2

71e minuut.
Kaigwa met een sublieme pass. Nzibo is nu in balbezit. Nzibo passt de bal met de wreef. Gikonyo is nu in balbezit. Gikonyo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Matuma heeft problemen om de bal te vangen. Maranga is nu in balbezit. Maranga passt de bal met de wreef. Icharia rent richting de bal. Icharia haalt uit met een fantastische trap. Tergat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make Maken 56%, GOLOLA WINS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Make Maken - GOLOLA WINS 2:2