Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLOLA WINS Make Maken
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Maina onderschept slim de pass. Maranga rent richting de bal. Maranga met een sublieme pass. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Origi is nu in balbezit. Origi geeft een lange en hoge pass. Icharia rent richting de bal. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maranga rent richting de bal. Maranga passt de bal met de wreef. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tergat niet meer kan verder spelen. Kamau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLOLA WINS 61%, Make Maken 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOLOLA WINS - Make Maken 0:0

50e minuut.
Kiplagat met een sublieme pass. Gikonyo is nu in balbezit. Origi speelt de bal door. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kiplagat heeft problemen om de bal te vangen. Muliro rent richting de bal. Icharia onderschept slim de pass. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLOLA WINS - Make Maken 0:1

59e minuut.
Daar is Nzibo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muliro is nu in balbezit. Icharia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Icharia krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Matuma geeft een hoge lob. Inworp. Maranga met een snelle inworp. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Muliro onderschept slim de pass. Maina onderschept slim de pass. Icharia heeft problemen om de bal te vangen. Maina rent richting de bal. Maina schiet op doel. Kamau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLOLA WINS 55%, Make Maken 45%.
GOLOLA WINS - Make Maken 0:1