Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nisker Jezero
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Tomić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapić verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Macura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđelković bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelković haalt uit met een fantastische trap. Rakčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Veljković geeft de bal voor. Mrkaić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grujičić. Grujičić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ristović bereikt de bal nog maar net als eerste. Otović onderschept slim de pass. Otović met een sublieme pass. Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Macura met een sublieme pass. Đapić rent richting de bal. Banićević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Banićević krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Otović onderschept slim de pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Otović onderschept slim de pass. Otović geeft een lange en hoge pass. Mrkaić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sredić probeert naar een medespeler te passen. Macura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otović is nu in balbezit. Đapić verovert de bal door een tackle van achteren. Đapić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić geeft de bal voor. Daar is Anđelković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđelković schiet op doel. Rakčević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nisker - Jezero 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nisker 44%, Jezero 56%.
nisker - Jezero 1:0

63e minuut.
Jauković is nu in balbezit. Bajić onderschept slim de pass. Bajić met een sublieme pass. Bušić is nu in balbezit. Bušić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Otović verovert de bal door een tackle van achteren. Otović passt de bal zonder na te denken. Ristović is nu in balbezit. Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ristović kopt de bal weg. Macura controleert de bal met de borst. Anđelković probeert naar een medespeler te passen. Đapić is nu in balbezit. Đapić draait met de bal, schiet en ... Rakčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nisker 51%, Jezero 49%.
nisker - Jezero 1:0